Compacte stilteruimte: eenvoudige upgrade voor je kantoorruimte

TUP - Kantoor-Groningen

Wanneer het aankomt op intense concentratie, zoals het uitwerken van een bedrijfsplan of het voeren van belangrijke telefoongesprekken, verkiezen velen een rustige omgeving. Echter, in een kantooromgeving of open kantoortuinen kan het soms moeilijk zijn om deze rust te vinden. TUP, gevestigd in Groningen, biedt hiervoor een perfecte oplossing: een compacte stilteruimte die geschikt is voor vrijwel elke kantoorruimte.

Stille werkplek
Alexander Otto, de eigenaar van TUP, deelt graag meer over deze stilteruimtes: "Met een TUP creëer je eenvoudig een stille werkplek op kantoor. Zowel geluid van buitenaf als geluid van binnen wordt gedempt, waardoor de werkvloer niet wordt verstoord. Onze cabines zijn uitermate geschikt voor belangrijke vergaderingen of videoconferenties. Bovendien zijn ze niet alleen geluiddempend, maar ook echo-vrij, wat samen een ideale stille werkplek creëert."

Flexibel
Naast hun functionaliteit zijn deze compacte stilteruimtes ook nog eens duurzaam, modulair en recyclebaar geproduceerd. Daan Ruiter, eigenaar van Kantoor-Groningen, benadrukt het nut van de stiltecabines: "Ik geloof dat deze compacte stilteruimtes perfect zijn voor bedrijven en organisaties die een kantoorruimte huren waar meerdere mensen werken en waar behoefte is aan stilte voor overleg of videovergaderingen. Het mooie is dat je als ondernemer gewoon in je huidige kantoorruimte kunt blijven, zonder te hoeven verhuizen naar een grotere ruimte of een pand met meerdere kamers."

De opties
Voor de verschillende modellen, formaten en prijzen van de TUP kun je terecht op TUP.works. Overweeg je een TUP voor jouw onderneming? Neem dan contact op met Kantoor-Groningen (via 050 8200 377 of [email protected]), wij vertellen je graag meer over onze ervaringen met TUP en nemen je ook graag mee naar een van onze bedrijfsverzamelpanden waar de TUP in gebruik is. Ben je enthousiast en wil je een TUP voor jouw kantoor aanschaffen, dan mogen wij je een korting van € 250,- op het totale aankoopbedrag geven. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Dit doe je via TUP.works; gebruik hierbij de code KantoorGroningen-TUP2024 voor de korting van €250,-.