De perfecte kantoorlocatie

Wat zijn bepalende factoren om tot de PERFECTE kantoorlocatie te komen? Op deze vraag is geen eenduidig antwoord te geven. Dit is afhankelijk van jouw wensen en het soort onderneming dat je hebt. Adviezen van Kantoor-Groningen om jouw perfecte kantoorlocatie te vinden:

  • Doe grondig onderzoek naar de verschillende mogelijkheden;
  • Zet de belangrijkste punten v.w.b. de locatie voor jouw onderneming op een rij;
  • Loop onderstaande checklist na.

Imago?
Jouw onderneming heeft, net alles alle andere ondernemingen, een eigen identiteit. Je kantoorlocatie kan deze identiteit kracht bij zetten en je imago verstevigen. Denk daarom goed na wat bijvoorbeeld een karakteristiek pand in de binnenstad of een business center op een bedrijventerrein doet met de uitstraling van je bedrijf.

Voorzieningen?
Het soort onderneming dat je hebt, is bepalend voor de voorzieningen die het kantoorpand of de kantoorlocatie nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan parkeerplaatsen, hoogwaardig glasvezelinternet en opslagmogelijkheden voor voorraden.

Soort kantoor?
Ga je voor een bedrijfsverzamelpand  of een business center? Of juist voor een locatie waar een klein aantal ondernemers zich heeft gevestigd? Ook  kan het natuurlijk zijn dat je voor jouw onderneming/bedrijf een volledig pand nodig hebt. Belangrijke vragen die je kunnen helpen om tot jouw perfecte kantoorlocatie te komen.

Bereikbaarheid?
De bereikbaarheid van de locatie is voor de meeste ondernemingen van groot belang. Voor jezelf en eventuele medewerkers, maar zeker ook voor je klanten. Voor webwinkels geldt dit uiteraard minder. Houdt dus rekening met zaken als: bereikbaarheid te voet en met de fiets, per openbaar vervoer en met de auto. Voor deze laatste is ook parkeermogelijkheid van belang. En een niet onbelangrijk punt is natuurlijk de locaties van je concurrenten.

Budget?
Je budget is een belangrijke factor als het gaat om het kiezen van je perfecte kantoorruimte. Je budget moet het toelaten om alle bovenstaande punten terug te laten komen in jouw ideale kantoorruimte, werkplek of flexplek.

Kantoor-Groningen helpt je graag bij het inventariseren van bovenstaande punten en het op een rij zetten van de verschillende mogelijkheden. Bel ons direct op 050 820 03 77 of stuur een e-mail met jouw vragen en wensen.