The Rock stroomt razendsnel vol

Alt

Er gaat niets boven ondernemen in Groningen. En dat is duidelijk te merken; het pas geopende bedrijfsverzamelpand 'The rock' aan de Atoomweg 6B stroomt razendsnel vol. Een mooie mix van gevestigde bedrijven en start-ups kozen al voor dit markante pand; van uitzendbureau, online marketingbureau en ondernemersplatform tot app-ontwikkelaars, webdevelopers en vormgevers.

De restyling van het voormalige KPN-gebouw, de signing, het logo de aanleg van het buitenterras; hier wordt iedere dag keihard aan gewerkt. Maar nu al is dit bedrijfsverzamelpand aan de Atoomweg enorm in trek bij Groningse ondernemers en organisaties. Het oorspronkelijke plan was om gaandeweg verdieping voor verdieping te verhuren. Het animo en het enthousiasme zijn echter zo groot dat er afgelopen tijd met man en macht gewerkt is en het gehele pand nu ondernemersproof is. Inmiddels hebben veel ondernemers hun kantoordeuren al geopend, is meer dan tachtig procent van het pand gevuld en zijn er nog maar enkele kantoorruimtes beschikbaar.

Een man een man, een woord een woord
Volgens de huurders is de pandeigenaar een man van zijn woord. 'Alles wat beloofd is, wordt waargemaakt. Er wordt keihard gewerkt om van dit bedrijfsverzamelgebouw een hip complex te maken. Iedere week zie je het hier nog mooier worden. Echt een fantastische plek om te werken!', aldus een van de huurders van 'The Rock'.

Voor de wind
Een kantoor of opslagunit huren aan de Atoomweg 6B kan via Kantoor-Groningen. Volgens Daan Ruiter, eigenaar Kantoor-Groningen, is het niet voor niets dat 'The Rock' zo'n gewilde locatie is. 'Het pand is geschikt voor verschillende soorten ondernemers en organisaties; qua oppervlaktes is eigenlijk alles mogelijk. Daarnaast heeft het pand veel secundaire voordelen zoals gratis glasvezelinternet, volop gratis parkeermogelijkheid en gratis gebruik van de aanwezige vergaderruimtes. En in de nabije toekomst een mooi buitenterras en een goede bedrijfskantine.'

Flexibel
De belangrijkste voordelen volgens Ruiter zijn toch wel het flexibele huurcontract en de scherpe all-in huurprijs. 'Voor ondernemers anno 2016 is het belangrijk dat zij naast voordelig ook flexibel kunnen huren. Dat betekent dat zij op ieder moment hun huurcontract kunnen opzeggen en zich dus niet voor 3 tot 5 jaar hoeven vast te leggen. Dat is fijn als de zaken even wat minder gaan, maar zeker ook als het voor de wind gaat en er bijvoorbeeld uitgebreid moet worden qua personeel en dus ook ruimte. En dat is in 'The Rock' allemaal mogelijk.'

The Rock
Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Atoomweg 6B biedt maar liefst 3000 vierkante meter aan kantoorruimte en heeft daarbij ook opslagruimtes. Zowel het huren van een kleine individuele unit tot een hele vleugel of verdieping is mogelijk. In de kelder zijn verschillende formaten opslagmogelijkheden, ideaal voor bijvoorbeeld webshopeigenaren.

Het robuuste en markante pand is gelegen op bedrijventerrein Hoendiep direct aan de toe- en afrit