Verhuur door Kantoor-Groningen

Ben je op zoek naar de juiste partij voor het verhuren van bedrijfsmatig vastgoed? Kantoor-Groningen kan je volledig ontzorgen bij de verhuur van kantoorruimte, bedrijfsruimte of ander commercieel vastgoed. Van het adviseren van de juiste huurprijs, het opstellen van huurcontracten en het bieden van stylingadvies tot het presenteren van jouw ruimte op onze eigen website en social media kanalen. Het maakt ons hierbij niet uit of dit gaat om een kantoorkamer van 20 meter² of een volledig kantoorverzamelpand van 5000 meter², wij adviseren en helpen graag.

Wij zijn trots op hoe we door onze huurders worden beoordeeld!

Spacer


Aanhuur door Kantoor-Groningen

Door onze ruime ervaring in de Groningse vastgoedmarkt zijn wij de juiste partij om jou te helpen bij het zoeken naar een geschikt bedrijfspand. Hierbij kunnen we je in het volledige proces ontzorgen. Van het zoeken naar het juiste pand, advies uitbrengen over de huurprijs en opstellen van huurcontracten tot onderhandelingen voeren met de verhuurder en het controleren van de huurovereenkomst.

Ken je ons nog niet? Wij nodigen je van harte uit om -onder het genot van een kop koffie of thee- kennis te maken en vrijblijvend wensen en mogelijkheden te bespreken. Vul dit contactformulier in of bel ons: 050 8200 377.

Beheer door Kantoor-Groningen

Vanuit onze speciale beheerafdeling -B-HEER- kunnen wij het beheer van jouw pand of panden op ons nemen. Wij zijn dan het eerste aanspreekpunt van en naar huurders. Door de combinatie van verhuur en beheer kunnen we het complete proces uit handen nemen en zorgen we dat alles van A tot en met Z geregeld is.

Conceptontwikkeling door Kantoor-Groningen

Dit vinden we misschien wel het leukste om te doen: van niets iets maken! Wij zijn specialist als het aankomt op verhuurconcepten en kantoorverzamelgebouwen. Wij weten hoe het werkt, we weten wat speelt, we kennen de markt, we kennen de huurders, we hebben inzicht in de benodigde faciliteiten. Kantoorverzamelpanden zitten gewoon in onze genen. Dus zoek je een partij die jou kan adviseren bij de (her-)ontwikkeling van een pand om hier een succesvol verhuurconcept van te maken? Bel ons!

{{qtip:
check Kantoor-Groningen

Experts
lokale markt

{{qtip:
check Kantoor-Groningen

Flexibel en
snel

{{qtip:
check Kantoor-Groningen

Persoonlijk en
betrokken

{{qtip:
check Kantoor-Groningen

Deskundig en
professioneel

{{qtip:
check Kantoor-Groningen

Groot
netwerk

{{qtip:
check Kantoor-Groningen

waar mag je ons voor bellen?

  • Verhuur van kantoor-, bedrijfs- of opslagruimte;  klein of groot!
  • Aanhuur van kantoor-, bedrijfs- of opslagruimte; klein of groot!
  • Beheer van kantoor-, bedrijfs- of opslagruimte; klein of groot!
  • Ontwikkelen van een concept voor bedrijfs- en/of kantoorverzamelgebouw.
  • Alle andere vragen en wensen op het gebied van (bedrijfs)vastgoed. 

wat mag je van ons verwachten?

Of je nou een goed gevulde vastgoedportefeuille hebt, in het bezit bent van een groot bedrijfsverzamelgebouw, een compacte kantoorkamer, een karakteristieke kantoorvilla, een bescheiden kantoorpand, een bedrijfshal, of een nog te ontwikkelen concept, wij stropen er graag onze mouwen voor op! Elke keer weer zetten wij alles op alles om de geschikte huurder(s) te vinden; hoe groot, klein of uitdagend het kantoorpand of de kantoorruimte ook is.