Veelgestelde vragen door verhuurders

 • Waarom verhuren via Kantoor-Groningen?
  Kantoor-Groningen is dé verhuurspecialist als het gaat om kantoorruimtes, kantoorpanden, flexplekken, bedrijfshallen en andere bedrijfsruimtes. Wij kennen de markt door en door en kennen de panden en ruimtes die we verhuren goed. Onze servicegerichte, persoonlijke en flexibele aanpak wordt door zowel huurders als verhuurders als heel prettig ervaren.
 • Kan ik mijn kleine kantoorpand/-ruimte of flexplek verhuren via Kantoor-groningen?
  Ja, dat kan! Kantoor-Groningen verhuurt zowel grote als kleine ruimtes, in grote en kleine panden.
 • Kan ik mijn grote kantoorpand of bedrijfshal aanmelden?
  Ja, dat kan! Kantoor-Groningen verhuurt zowel grote als kleine ruimtes, in grote en kleine panden. Dus ook je grote kantoorpand of bedrijfshal of andere bedrijfsruimte kun je via ons verhuren.
 • Is Kantoor-Groningen aanwezig bij de bezichtigingen?
  Jazeker! Wij nemen je als verhuurder het gehele traject van eerste contact, bezichtigingen, opstellen van huurovereenkomsten, het voeren van de onderhandelingen tot de ondertekening van de huurcontracten uit handen.
 • Stelt Kantoor-Groningen huurcontracten op?
  Jazeker! Wij nemen je als verhuurder het gehele traject van eerste contact, bezichtigingen, opstellen van huurovereenkomsten, het voeren van de onderhandelingen tot de ondertekening van de huurcontracten uit handen.
 • Voert Kantoor-Groningen de onderhandelingen met huurders?
  Jazeker! Wij nemen je als verhuurder het gehele traject van eerste contact, bezichtigingen, opstellen van huurovereenkomsten , het voeren van de onderhandelingen tot de ondertekening van de huurcontracten uit handen.
 • Werkt Kantoor-Groningen ook buiten Groningen?
  Kantoor-Groningen biedt hoofdzakelijk kantoorruimtes aan in de stad Groningen, maar ook buiten de stad verhuren wij regelmatig kantoorruimtes en bedrijfsruimtes. Neem dus in alle gevallen contact met ons op om te kijken wat we voor jouw pand/locatie kunnen betekenen.
  We zijn ook actief in de provincie Friesland. Dit doen we onder de vlag van kantoor-friesland.
  Wij merken dat er ook in andere steden en regio’s vraag is naar de persoonlijke en servicegerichte benadering van Kantoor-Groningen. Daarom breiden we onze diensten binnenkort uit in andere regio's en steden.
 • Wat kost verhuren via Kantoor-Groningen?
  Bij Kantoor-Groningen betaal je 10% courtage over de gehele looptijd van het contract. Dit bedrag brengen wij pas in rekening als de huurovereenkomst daadwerkelijk is getekend. We werken dus op basis van no cure no pay. Andere modellen/courtages zijn bespreekbaar; dit kan bijvoorbeeld in combinatie met onze losse modules welke je kan vinden onder het kopje onze diensten
 • Ik heb al een makelaar, kan ik dan alsnog bij Kantoor-Groningen terecht?
  Ja, dat kan! In sommige gevallen ben je als verhuurder vrij om ook via een andere weg huurders te vinden voor je ruimte/pand. Bespreek dit met je makelaar. Ook kun je ervoor kiezen om de opdracht bij de makelaar ‘weg te halen’ en de zoektocht naar nieuwe huurders aan Kantoor-Groningen over te laten. Vele pandeigenaren zijn je hierin voorgegaan en dit heeft ze absoluut geen windeieren gelegd.
 • Kan ik de samenwerking met Kantoor-Groningen eenvoudig stopzetten?
  Als je liever niet meer met Kantoor-Groningen samenwerkt, dan kun je de samenwerking per direct opzeggen. Je blijft daarbij de afgesproken commissie verschuldigd over de huurders die wij hebben aangebracht.