At The Park

Leonard Springerlaan 7, Groningen

At The Park is een unieke kantoorlocatie aan de Leonard Springerlaan 7! Het pand heet At The Park, omdat ons mooie Stadspark super dichtbij ligt! Het pand heeft een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid, want het ligt op een prominente plek op het Martini Trade Park. Hier vind je bijvoorbeeld ook de MartiniPlaza en de Kamer van Koophandel.
 
Of je nu met de auto, het openbaar vervoer of op de fiets naar je werk gaat; deze locatie ligt altijd op een centrale plek in de stad. Direct nabij de A7 en dichtbij het Centraal Station! Er zijn ook genoeg parkeermogelijkheden op de parkeerplaats achter het pand of in de nabij gelegen parkeergarage. 
 
In het pand At The Park zijn ontzettend veel leuke huurders gevestigd, waarmee je gezellig samen kan gaan lunchen of wandelen in het mooie Stadspark. En vanaf de bovenste verdiepingen heb je een prachtig uitzicht over de stad. Zo kun je vanaf hier de Martinitoren en het Gasuniegebouw zien!
 
Kortom; At The Park is een goed zichtbare en bereikbare kantoorlocatie met een prachtig uitzicht over Groningen!
check klein
Goede zichtbaarheid en bereikbaarheid
check klein
Dichtbij het Stadspark
check klein
Gelegen op het Martini Trade Park
check klein
Direct nabij de A7
check klein
Hoogwaardig glasvezelinternet
check klein
Ruime parkeervoorziening op eigen terrein

Springer 3.05

Springer 3.05

Huurprijs€350,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte20m²
Verdieping3e
Beschikbaar perdirect

De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor glasvezelinternet, gas, water en licht inbegrepen zijn!

Kantoor-Groningen biedt kortlopende, flexibele contracten die na de eerste periode van 6 maanden maandelijks opzegbaar zijn.