Blue Ocean

Atoomweg 19, Groningen

Blue Ocean is een compleet nieuw concept in de opslagwereld! Voor het eerst kun je flexibel grootschalig opslagruimte huren. Je bepaalt zelf je huurtermijn. Je kunt al vanaf 1 maand een opslagruimte vanaf 500 m² tot 10.000 m² huren! 
 
Verkoop jij seizoensgebonden producten of ben je op zoek naar tijdelijke opslagruimte? Van palletplaatsen en opslagruimte tot bedrijfsruimte; al vanaf 1 maand kun je ruimte huren in Blue Ocean. Ideaal voor ondernemingen in de e-commerce. Alles is mogelijk in Blue Ocean!
 
Blue Ocean (Atoomweg 19) van ca. 10.000 m² staat op een prachtige zichtlocatie op bedrijventerrein Hoendiep. Het ligt op een korte afstand van het centrum en heeft een directe aansluiting op de westelijke ringweg. Je bent in 5 minuten weer in de binnenstad! Dit herkenbare blauwe pand heeft een vrije overspanning van circa 7 meter en er zijn loadingdocks aanwezig. Jouw producten kun je dankzij de heftruck- of reachtruckservice naar jouw palletplaats of gehuurde ruimte laten vervoeren.
 
Dus zoek jij tijdelijke of seizoensgebonden opslag tegen een scherp tarief? Dan zit je bij Blue Ocean goed!
 
BLUE OCEAN. SIZE DOES MATTER!
check klein
Ideaal voor e-commerce bedrijven
check klein
Al vanaf 1 maand te huur
check klein
Perfecte zichtlocatie aan de ringweg
check klein
Heftruck service beschikbaar
check klein
Loadingdocks aanwezig
check klein
Praktische en zeer hoge ruimtes

Op dit moment zijn er geen kantoorruimtes beschikbaar op deze locatie. Neem contact met ons op voor de wachtlijst of voor de mogelijkheden binnen onze andere (kantoor)locaties.