Emmahuys

Emmaplein 6, Groningen

Het Emmahuys is een plek vol historie en karakter. Aan het Emmaplein 6 ligt deze prachtige historische kantoorvilla die in 1905 werd gebouwd en nu een monumentale status bevat. 

Dit unieke en herkenbare pand is gelegen in het hart van Groningen. Het ligt op loopafstand van het Centraal Station en de vele hotspots die Groningen te bieden heeft. Vanuit je kantoorsuite kijk je uit op het prachtige groene Emmaplein, die de Praediniussingel en de Ubbo Emmiussingel verbindt. Deze locatie is van alle luxe voorzien en heeft een ruime parkeervoorziening op eigen terrein. 

De centrale plek in het pand is "de Huiskamer". In deze royale en sfeervolle suite kan je een kop koffie drinken met een klant, gezamenlijk lunchen met de andere ondernemers of vergaderen met je team. Dankzij een Smart TV kun je de Roland Garros wedstrijden volgen in je pauze of kun je je ideeën en producten pitchen aan je klanten. Maar deze kamer kan ook gebruikt worden voor conference calls. En dat allemaal kosteloos! Op de tweede verdieping vind je bovendien een dakterras, waar je na een succesvolle week kunt proosten!

Ben jij opzoek naar een pand met een luxe uitstraling, vol historie en een warme sfeer? Dan is het Emmahuys een perfecte match!

check klein
Gezamenlijke huiskamer
check klein
Parkeren naast de deur
check klein
Kantoorsuites
check klein
Historische pand met uitstraling
check klein
Hartje centrum en steenworp van CS
check klein
24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Op dit moment zijn er geen kantoorruimtes beschikbaar op deze locatie. Neem contact met ons op voor de wachtlijst of voor de mogelijkheden binnen onze andere (kantoor)locaties.