Lutkenieuwstraat 31A

Lutkenieuwstraat 31A, Groningen

Tussen de Vismarkt, het Hooge der A en het Harmonie Complex ligt aan de Lutkenieuwstraat een prachtig historisch kantoorpand(je). Door deze zeer centrale ligging sta je binnen enkele minuten op de Grote Markt. Toch weet deze locatie de stadse drukte te vermijden door zich verdekt op te stellen in een fraaie, smalle en langgerekte straat.

Het pand ademt zowel van binnen als van buiten een historische sfeer. Deuren met fijngesneden houtwerk, verschillende prachtige ornamenten en een originele schouw maken van deze locatie een verborgen parel.  

Ben je op zoek naar een sfeervol kantoor in hartje centrum dan is de Lutkenieuwstraat 31A de perfecte plek. Als werkplek ideaal gesitueerd in een rustiek straatje, maar ook goed geschikt als uitvalsbasis voor een tripje naar de markt, een gezellig terras of een van de andere vele faciliteiten die de binnenstad rijk is.

 

check klein
Inspirerende werkomgeving
check klein
Hoogwaardig internet
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Perfect bereikbaar, gelegen aan de westelijke ringweg
check klein
Netwerken met andere ondernemers
check klein
Gratis parkeren op eigen terrein

Op dit moment zijn er geen kantoorruimtes beschikbaar op deze locatie. Neem contact met ons op voor de wachtlijst of voor de mogelijkheden binnen onze andere (kantoor)locaties.