Nieuwe Boteringestraat 28

Nieuwe Boteringestraat 28, Groningen

De Nieuwe Boteringestraat is ontstaan bij de zeventiende-eeuwse stadsuitleg. De straat loopt door tot in het Noorderplantsoen en gaat aan de andere kant van het plantsoen door als Moesstraat.

Het pand aan de Nieuwe Boteringestraat 28 ligt op een geweldige locatie in de stad! Het pand is gelegen net buiten de Diepenring. Aan het einde van de straat vind je Rechtbank Noord-Nederland en parkeergarage Ossenmarkt. Je hebt een prachtig uitzicht op de Nieuwe Kerk die omringt wordt door een mooi parkje. In de pauze kun je een heerlijke wandeling maken in het mooie Noorderplantsoen.

Achter het pand bevindt zich een afgesloten fietsenstalling en een grote tuin. In dit verzamelpand zijn er genoeg pantry's en vergaderruimtes aanwezig. Ideaal! Koffie en thee haal je heel gemakkelijk uit de automaat, waar je gratis gebruik van mag maken. Wanneer je iets moet printen, dan is dit ook helemaal gratis. Ideaal toch?

check klein
Gratis koffie en thee
check klein
Gratis gebruik maken van de printers
check klein
Parkeermogelijkheden in de directe omgeving
check klein
Geweldige uitzicht op de Nieuwe Kerk
check klein
Op loopafstand van het Noorderplantsoen
check klein
Dichtbij Rechtbank Noord-Nederland

Op dit moment zijn er geen kantoorruimtes beschikbaar op deze locatie. Neem contact met ons op voor de wachtlijst of voor de mogelijkheden binnen onze andere (kantoor)locaties.