Osloweg 1

Osloweg 1, Groningen

Osloweg 1 is onderdeel van het Groothandelscentrum. Het is een markant pand dat je vanaf de Ringweg ziet liggen. Heel goed voor je vindbaarheid dus! Het is nabij de op/afrit van de Ringweg, waardoor het pand makkelijk bereikbaar is. Daarnaast is er in de directe omgeving een grote diversiteit van bedrijven gehuisvest. Lunchen doe je bij Café-Restaurant De Ringweg, die aan het begin van de straat zit. Er zijn genoeg parkeerplaatsen rondom het pand waar je gratis mag parkeren!

Het pand is van binnen volledig gerenoveerd. Er zit een nieuw systeemplafond in alle ruimtes en ook ligt er overal een nieuwe vloer. Binnen in het pand wordt je verrast door de hoeveelheid licht dat er naar binnnen schijnt. Dat komt door de vele ramen in het pand. Hierdoor krijg je ook een super ruimtelijk gevoel.  Er is een mooie loungehoek aanwezig die voor gratis gezamenlijk gebruik is. Er heerst een leuke open sfeer in het pand door de twee open kantoorruimtes. Een erg gezellige locatie dus!

check klein
Gratis parkeren op eigen terrein
check klein
Netwerken met andere ondernemers
check klein
Goede aansluiting op de Ringweg
check klein
Gratis gezamenlijk gebruik de loungehoek
check klein
Open en gezellige sfeer
check klein
24 uur per dag, 7 dagen per week toegangkelijk

Open kantoorvloer

Huurprijs€475,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte30m²
VerdiepingBegane grond
Beschikbaar perdirect

De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor o.a. gas, water, licht, hoogwaardig internet inbegrepen zijn! Kantoor-Groningen biedt kortlopende, flexibele contracten die na de eerste periode van 6 maanden maandelijks opzegbaar zijn.