De Printfabriek

Atoomweg 10, Groningen

Een inspirerende plek waar ideeën ontstaan, bedrijven groeien en (zakelijke) relaties opbloeien, dat is het bedrijfsverzamelpand 'De Printfabriek' aan de Atoomweg 10. Stap samen met andere ondernemers in dit mooie concept!

Het pand kent een industriële geschiedenis maar is vandaag de dag van alle moderne gemakken voorzien: supersnel en beveiligd glasvezelinternet, volledig ingerichte vergaderruimtes en parkeerplaatsen voor de deur. In één van de gezamelijke pantry's haal je een lekker bakje koffie of bereid je een heerlijke lunch. Chillen doe je in het Rasterpunt (foto 9 en 10), waar je gratis gebruik kan maken de tafeltennistafel, playstation en voetbaltafel. Via het Rasterpunt loop je zo naar het nieuwe dakterras!

De Printfabriek is een plek waar je werkt, klanten ontmoet, netwerken deelt en doorgroeit naar een nog succesvollere onderneming!

Zie jij jezelf hier ondernemen? Bekijk dan het aanbod en maak een afspraak om jouw nieuwe kantoor te bezichtigen. 

check klein
Inspirerende werkomgeving
check klein
Hoogwaardig glasvezelinternet
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Perfect bereikbaar, gelegen aan de westelijke ringweg
check klein
Netwerken met andere ondernemers
check klein
Gratis parkeren op eigen terrein

DPF 205

Huurprijs€285,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte13m²
Verdieping2
Beschikbaar perDirect

De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor o.a. gas, water, licht, hoogwaardig glasvezelinternet inbegrepen zijn! Kantoor-Groningen biedt kortlopende, flexibele contracten die na de eerste periode van 6 maanden maandelijks opzegbaar zijn.