The Rock

Atoomweg 6B, Groningen

Bedrijfsverzamelgebouw The Rock aan de Atoomweg 6b is een unieke kantoorlocatie! Dit robuuste pand is gelegen op bedrijventerrein Hoendiep direct aan de toe- en afrit van de ring Groningen. Waar voorheen de medewerkers van KPN werkzaam waren, wordt dit unieke pand nu behuisd door een diverse groep ondernemers. Zowel het huren van een kleine individuele unit of een grote oppervlakte bestaande uit een of meerdere units is mogelijk. In de kelder zijn verschillende formaten opslagmogelijkheden, ideaal voor bijvoorbeeld webshop eigenaren.
 
Op iedere verdieping zijn algemene vergaderruimtes aanwezig. Gezellig samen lunchen doe je in de kantine of op het mooie terras buiten. Parkeren is geen enkel probleem dat kan ruimschoots op eigen terrein. Ook is er een digitale receptie doormiddel van een moderne intercom. Kortom in dit pand is voor iedereen wat te vinden!
 
Nieuw in The Rock: Super snelle glasvezelverbinding die zorgt voor internet met bandbreedte van 10 Gigabit/seconde!
check klein
Goede aansluiting op de ring van Groningen
check klein
Professionele werkomgeving
check klein
Netwerken met andere ondernemers
check klein
24/7 toegankelijk
check klein
Super snelle glasvezelverbinding; 10 Gigabit/seconde!
check klein
Ruime parkeervoorziening op eigen terrein

Op dit moment zijn er geen kantoorruimtes beschikbaar op deze locatie. Neem contact met ons op voor de wachtlijst of voor de mogelijkheden binnen onze andere (kantoor)locaties.