Van der Hoopstraat 4

Van der Hoopstraat 4, Groningen

In voormalig kantoorlocatie van Vlaar Enveloppen kun je kantoor en/of opslagruimte huren. Het pand aan de Van der Hoopstraat 4 ligt op bedrijventerrein De Hoogte en ligt op een geweldige zichtlocatie aan de noordelijke ringweg. 

In 10 minuten fiets je naar het centrum en er ligt een supermarkt op 200 meter afstand. Rijksuniversiteit Groningen ligt ook op minder dan 10 minuten afstand. Achter de Van der Hoopstraat kun je genieten van een mooi uitzicht over het water.  

Er zijn genoeg parkeerplaatsen waar je gratis gebruik van mag maken. Ook is er een overdekte fietsenstalling voor je sportieve collega's. De siertuin is een echte eyecatcher! Bij mooi weer kun je hier heerlijk lunchen met je collega's!

 

check klein
Prachtige siertuin
check klein
Overdekte fietsenstalling
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Perfect bereikbaar, gelegen aan de noordelijke ringweg
check klein
Op 10 min afstand van het centrum
check klein
Gratis parkeren op eigen terrein

Kantoor-Groningen - v.d. Hoopstraat

1e verdieping

Huurprijs€1395,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte100m²
Verdieping1e verdieping
Beschikbaar perdirect
De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor o.a. gas, water, licht inbegrepen zijn! Huurtermijn is in overleg.
 
De verdieping krijgt nog een upgrade en daarom zijn er nog geen foto's beschikbaar. Mocht je naar aanleiding van deze omschrijving geïnteresseerd zijn geworden, neem dan contact met ons op! Je kunt altijd een vrijblijvende bezichtiging inplannen!