Werkplexx

Bovenstreek 9, Groningen

Werkplexx is dé Groningse spot voor flexwerkers! In dit moderne pand, met kleurrijk interieur word je omringd door andere ondernemers; en is het dus ondernemend en inspirerend werken. Naast de flexplekken en flexkantoren zijn er gezamenlijke ruimtes waar je gratis gebruik van kunt maken: een ruime vergader- en presentatietafel en een pantry met gratis koffie en thee. Ook parkeren, internet en zelfs printfaciliteiten zijn kosteloos.

Extra: In het pand is een professionele drukkerij gevestigd. Dus op het gebied van druk- en printwerk is alle expertise en techniek in huis!

Je vindt Werkplexx aan de Bovenstreek 9, direct aan de toe- en afrit van de ring Groningen, waardoor deze locatie goed bereikbaar is. En fietsend sta je binnen tien minuten op de Grote Markt!

KENNISMAKINGSAANBIEDING! 
Kantoor-Groningen wil je graag kennis laten maken met de flexplekken in Werkplexx en daarom hebben we een leuke aanbieding. De kennismakingsaanbieding is als volgt; je huurt een flexplek de eerste 3 maanden voor een totaalprijs van €250,-- (excl. btw) all-in en niet geheel onbelangrijk ook inclusief gratis koffie en thee!
 
Dit aanbod is uiteraard zonder verplichtingen nadien. Mocht je na deze aanbiedingsperiode wel willen blijven dan gaat per april 2019 de reguliere huur van € 155,- all-in per maand (excl. btw) in.
 
Er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!
 
 
check klein
Inspirerende werkomgeving
check klein
Goede aansluiting op de ringweg
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Op fietsafstand van het centrum
check klein
Netwerken met andere ondernemers
check klein
Gratis parkeren op eigen terrein

Werkplexx 1-e

Huurprijs€155,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte0m²
VerdiepingBegane grond
Beschikbaar perdirect

De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor o.a. gas, water, licht, internet inbegrepen zijn! Kantoor-Groningen biedt kortlopende, flexibele contracten die na de eerste periode van 6 maanden maandelijks opzegbaar zijn.

Werkplexx 1-B

Huurprijs€155,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte0m²
Verdiepingbegane grond
Beschikbaar perdirect

De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor o.a. gas, water, licht, internet inbegrepen zijn! Kantoor-Groningen biedt kortlopende, flexibele contracten die na de eerste periode van 6 maanden maandelijks opzegbaar zijn