Zernikepark

Zernikepark 12, Groningen

Een uniek bedrijfsverzamelgebouw, op een unieke locatie: Zernike Campus Groningen. Temidden van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. Een omgeving waar onderwijs, kennis en ondernemerschap samenkomen en samenwerken. Omgeven door veel groen en mooie architectuur.

Dit bedrijfsverzamelgebouw is geschikt voor verschillende soorten kantoor- en praktijkruimtes. En qua oppervlaktes is er veel mogelijk. Daarnaast heeft het pand veel secundaire voordelen: supersnel internet, een coffee corner voor fijne koffie, kosteloos gebruik van vergaderruimtes en business lounge, en voor wie sportief op de fiets komt: douches zijn aanwezig! 

BONUS: de entree, business lounge en vergaderruimtes zijn spiksplinternieuw. Deze zijn o.a. voorzien van houten visgraatvloeren, veel glas i.c.m. zwart staal en energiek groen. Fijne ruimtes om bij te praten, te overleggen en natuurlijk lekkere koffie te drinken :) 

check klein
Gelegen op Zernike Campus Groningen
check klein
Supersnel internet
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Coffee corner
check klein
Gratis vergaderfaciliteiten
check klein
Douches aanwezig

Op dit moment zijn er geen kantoorruimtes beschikbaar op deze locatie. Neem contact met ons op voor de wachtlijst of voor de mogelijkheden binnen onze andere (kantoor)locaties.