Verhuuradvies / marketingadvies

Heb je een (kantoor)pand maar weet je niet goed hoe je deze het beste kunt verhuren en/of in de markt kun zetten? Dan voorziet Kantoor-Groningen je graag van een vernieuwend verhuur-/marketingadvies.

Prijs is afhankelijk van object en advieswensen

Demomeubilair / tijdelijke inrichting

Hoeveel bureaus passen er in de ruimte ? Is er ruimte voor een vergadertafel? Met demonstratiemeubilair kun je goed laten zien wat er allemaal mogelijk is in een bepaalde ruimte. Kantoor-Groningen zorgt voor de tijdelijke inrichting, gemaakt van karton en richt de ruimte ook voor je in.

Vanaf € 100,- per maand, excl. btw 

Fotopresentatie

Professionele foto's zijn onmisbaar als je kantoorruimte(s), flexplekken of bedrijfsruimte wilt verhuren. Bij het afnemen van deze module ontvang je een complete set foto's van zowel het pand, de ruimte(s) als de omgeving.

Vanaf €250 per set, excl. btw

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

360° foto

Een 360° foto is een interactieve foto waarbij de kijker zelf bepaalt in welke richting hij kijkt. De kijker kan in de foto naar boven, onder, links en rechts kijken; je bevindt je dus als het ware in het midden van de ruimte → een bezichtiging vanachter je (computer)scherm.

Vanaf € 100,- per foto, excl. btw

Video

Met een video geef je een perfect en realistisch beeld van een ruimte en/of een pand.
Bij het afnemen van deze module ontvang je een video van ca. 1,5 minuut van zowel het pand, de ruimte(s) en de omgeving.

Vanaf € 750,- per video, excl. btw

360° tour

Met een 360° tour bepaalt de kijker zelf wat hij wil bekijken en waar hij op wil inzoomen. Met de zogenoemde HotSpots en InfoSpots kun je extra nadruk op zaken leggen, waardoor deze eruitspringen.

Prijs is afhankelijk van object en wensen

Socialmediacampagne

In de wereld van vandaag is een socialmediacampagne onmisbaar als je je kantoorruimte(s), flexplekken of bedrijfsruimte wilt verhuren. Met de juiste doelgroep targeting bereiken je zeker zeker weten de juiste doelgroep.

Prijs is afhankelijk van grootte en duur campagne

Verhuurteksten

De juiste informatie in de juiste taal, daar draait het om bij goede verhuurteksten. De teksten kun je vervolgens inzetten voor je socialmediacampagne, je verkoopbrochure of voor op je website.

Vanaf € 150,- per object excl. btw