Hieronder een greep uit onze huurders. Zij stellen hun onderneming hier graag aan je voor! 

Jeroen Oosterwijk van Doctor Apple heeft veel verstand van computers, maar voldoet niet aan het archetypische beeld van een stoffige nerd. Integendeel zelfs. Met zijn grote postuur en vriendelijke voorkomen help hij iedere dag klanten die problemen hebben met hun Apple apparatuur.

Rekenen, spelling, klassenmanagement, kleuters en adhd; zomaar een aantal zoektermen die worden gebruikt op het platform EducatieMaster. Dit online platform is speciaal ontwikkeld voor leerkrachten in het basisonderwijs. Via deze tool kunnen zij duizenden artikelen op het gebied van primair onderwijs lezen, en ook delen met hun collega’s.

Trias Informatica, een dynamische Groningse IT-startup. Opgericht aan de keukentafel, door drie studievrienden. Hoe staat het nu, drie jaar later, met deze onderneming? Wat zijn de vrienden onderweg allemaal tegengekomen? Stefan de Ruiter en Gabe van der Weijde vertellen ons vol enthousiasme over hún IT-onderneming.

Dash en Dot, twee blauwe robots. En niet zomaar robots. Nee, robots die kinderen op de basisschool leren programmeren. Klinkt ingewikkeld, zeker voor kinderen. Maar de enthousiaste club onderwijs- en programmeerprofessionals van Codevaardig belooft dat dit absoluut niet het geval is. Wij laten ons graag verrassen door Codevaardig-Mark, -Gido en -Anne :)

‘Welkom bij Working Service! Ik ben Aukje’. Zo worden we gastvrij ontvangen bij Working Service. Onder het genot van een lekkere warme kop koffie vertelt Aukje Adams enthousiast uit over haar bedrijf Working Service.

Zon, wind en aardwarmte: voorbeelden van energiebronnen. En niet zomaar energiebronnen, maar duurzame energiebronnen. Dat betekent dat ze de lucht niet vervuilen en weinig co² uitstoten. Een ander voordeel van deze duurzame energiebronnen is dat ze nooit opraken; iets dat kolen, olie en gas wel doen. De Groninger Energie Koepel (GrEK) is er speciaal voor deze duurzame energiebronnen! En ze vertellen ons daar graag meer over.

Een vrolijk kleutermeisje, met paardenstaartjes in haar blonde haar, rode regenlaarsjes aan haar voetjes en een blauwe Frozen-tas op haar rug, huppelt het schoolplein op. Ze heeft zin in de nieuwe schooldag; zin in de leuke dingen die ze samen met haar klasgenootjes gaat doen; zin in de nieuwe dingen die ze van de juf gaat leren.

Altijd al meer willen weten over de kracht van beeld? Fotografisch beeld willen leren begrijpen? Of wil je beter worden in het maken van foto's? Maak dan kennis met De Fotolocatie Groningen; bij deze alvast een voorproefje!

Je hebt een idee of een product en neemt de stap om ondernemer te worden. Je verkoopt je eerste producten of levert je eerste diensten; het ondernemen is begonnen. Of toch niet? Volgens Ella van Eleventy-one begint het eigenlijke ondernemen pas daarna. Want: Hoe behoud je je klanten? En hoe vind en benader je nieuwe klanten?

Wat heb je nodig voor een warm wintergevoel? Een mooi sneeuwlandschap; een grote beker warme chocolademelk; een knapperend hardvuur. Én natuurlijk een lekker zacht schapenvacht. 'Niet alleen voor thuis, maar zeker ook voor op kantoor', vindt Natasja Hebing van Sheepy.

Illustrator, stripmaker, handletteraar, boekjesmaker en dingenbedenker. Zo noemt Anne Staal zichzelf. Ze tekent popjes en letters. En als ze dat doet, dan noemt ze zichzelf Anne Stalinski. Want dat is de naam waaronder ze werkt. En hoe ze werkt, dat deelt ze hier graag met ons.

Het wereldwijdeweb heeft geen enkel geheim voor de heren van M&S Solutions. Maarten Roelofs en Allard Reisiger weten alle online wegen te bewandelen en daar kunnen andere ondernemers en organisaties hun voordeel mee doen!

Illustraties, prints, ansichtkaarten, logo’s, huisstijlen, folders en posters, Sietske van der Meij maakt het allemaal even graag. 'De ene keer teken ik met de hand; met inkt of met aquarelverf. De andere keer teken ik op de computer met programma's als Photoshop of Illustrator'.

Heb je een pakkende tekst nodig of een goed geschreven onderwijsmodule? Dan schenkt Ben Begeman van tekstbureau Writersh! graag een kop koffie voor je in!

Als zelfstandig ondernemer vindt hij vooral de vrijheid en afwisseling erg leuk. En net zo leuk en inspirerend vindt hij het om met andere ondernemers over hun onderneming te praten. En wie is die hij? Het gaat om Gerrit-Jan van de Braak van Finance-Solutions. Als bedrijfsadviseur en financieel interim manager helpt hij ondernemers, bedrijven en organisaties verder door hen (financiële) oplossingen te bieden waaraan zij zelf niet hebben gedacht.