Hieronder een greep uit onze huurders. Zij stellen hun onderneming hier graag aan je voor! 

Stikken en stofferen, Groningen, huurder, voorstellen, voorsteltekst, Printfabriek, kantoorruimte

Banken, stoelen, kussen, boten, caravans en campers. Bij Stikken&Stofferen weten ze er wel raad mee. Of het nou gaat om de herstoffering van een bestaand meubelstuk of het op maat maken van kussens en hoezen, alles kan en mag. Zelfs voor het bekleden van panelen en hele wanden draaien ze hun handen niet om.  

Kantoor-Groningen heeft ontzettend veel leuke huurders; leuke mensen, met leuke verhalen en leuke ideeën. Vandaag gaan we in gesprek met AnToine van Maarle van Alexion Software.

Sense aandachttraining, kantoorpanden, huren, Groningen, Emmaplein

Rommy Hutting van Sense Aandachttraining biedt mensen en organisaties trainingen in aandacht. Klinkt leuk en misschien ook een wel een beetje wazig? Wat doe je precies als je je aandacht traint? En waarom?

DutchGreenArt, kantoorruimte, The Rock, huren, kantoor, Groningen

Vaak loop je langs het strand en vind je van alles. Maar wat moet je er mee? Drijfhout van overal ter wereld geschuurd door zee, zout, strand en gebleekt door de zon. Met natuurlijke kleuren, onbehandeld en puur natuur. Van dit drijfhout maken Jan van Duinen en Ingrid Poeteray van DutchGreenArt unieke objecten.

Peizerweg, opslag, huren, kantoorruimtes, e-commerce, ecommerce, Groningen, kantoor, opslagruimtes

Waarom huurt een bedrijf uit Elburg een kantoorruimte via Kantoor-Groningen? Paulien Bisschop van aannemingsmaatschappij Van Gelder legt het ons graag uit.

Ze visualiseren identiteiten en produceren films. Dat doen ze onder de naam Blksm. Hun eigen namen zijn John Witteman en Alberto Dijksma. En als ze hun eigen business kort moeten samenvatten, doen ze dat zo: ‘Wij maken beeld’. Weinig woorden dus, maar gelukkig des te meer beeld.

Haar naam? Elsbeth Hoekstra. Haar professie? Fotograaf. En ook nog eens een heel gezellige fotograaf. Die heel waardevolle momenten vastlegt. Dat doet ze onder de naam Elsbeth Hoekstra Photography. Vanuit haar fotostudio in De Printfabriek. Of op locatie.

Trabes

Hij houdt zich bezig met bouwkundige vragen: van het herindelen van een woning tot 3D-impressies en bouwbegeleiding. Zijn naam is Robert van der Laan; hij is trotse eigenaar van TRABES Bouwkundig advies en tekenwerk; en voor een tevreden klant heeft hij naar eigen zeggen best veel over.

mark_bakker_googleshoppingspecialist.nl

Google Shopping, een begrip dat steeds populairder wordt. Wat begon als een uitbreiding naast de tekstadvertenties is inmiddels een van de grootste afzetkanalen. En laat nou net één van onze Kantoor-Groningen-huurders de enige specialist in Nederland zijn die zich puur en alleen bezighoudt met Google Shopping :) 

Blockchain: een term die we vaak voorbij horen komen. Maar wat is het precies? En wat kunnen we ermee? Een van de Kantoor-Groningen huurders legt het ons graag uit: Daan Ellens van Massoeba.
 

ParkCare

Hij startte zijn bedrijfje naast zijn studie rechten, als een soort hobby. Nu, vier jaar later en zijn rechtentitel op zak, is zijn hobby uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf.

UniPartners

Marketingplannen, elektrotechnische onderzoeken, IT-analyse, verandermanagement, opstellen van algemene voorwaarden, differentiatierapporten: zomaar een greep uit het assortiment van UniPartners.

Chrono@Work team

Slapen, waken, licht en 24-uursritmiek; Marijke Gordijn van [email protected] weet er alles van en vertelt ons er graag meer over.

Belastingadvies Groningen

Belastingadvies, belastingaangifte, fiscaal advies, administratie, boekhouding, omzetbelasting, jaarrekeningen en ondernemersadvies. Voor eigenlijk alles wat met belasting en boekhouding te maken heeft, ben je bij Belastingadvies Groningen aan het juiste adres.  

De Weegschaal; Psychologische expertise

Charles van der Weide heeft een missie, een heel duidelijke missie: snel en flexibel inspelen op de hulpvraag van cliënten en organisaties. Onafhankelijk kunnen zijn in denken en doen, kunnen doen wat werkt.