Bouwen aan je online visitekaartje

  • Alt

Market Your Brand is een jong bedrijf, dat zich richt op het bouwen van gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites voor ondernemers. Oprichters Marlies van Gelder en Germen Stelpstra begonnen hun bedrijf begin 2021, tijdens de lockdowns, en hebben sindsdien hard gewerkt om hun onderneming op de kaart te zetten.

Marlies: “Met Market Your brand helpen we ondernemers om hun verhaal, concept of product op een sterke manier te presenteren. Daarbij focussen we ons op een uniek webdesign voor iedere klant, gemaakt door Germen, hij is UX-Designer. Daarnaast schrijven we voor sommige klanten ook de content, houden we ons zich bezig met SEO-optimalisatie en ontwikkelen we de websites dusdanig door dat ze voor de klant gaan converteren. Door het ontzorgen van ondernemers op het gebied van hun website, kunnen ondernemers zich focussen op het ondernemen zelf.”

Flexibel
Maar het opstarten van een bedrijf gaat niet zonder slag of stoot. “We gingen al gauw na de opstart van Market Your Brand op reis. De vraag was natuurlijk of opdrachtgevers zouden blijven komen. En hadden we de discipline om door te werken, terwijl chillen op een tropisch strand letterlijk binnen handbereik was? Onderweg kregen we te maken met onvoorziene omstandigheden, zoals slecht internet en geen elektriciteit. Dit heeft ons flexibel gemaakt en er voor gezorgd dat we een eigen kantoorruimte met comfortabele stoelen, een groot extern scherm en snel internet nooit voor lief nemen.”

Fijne omgeving
Sinds hun terugkeer in Nederland vind je Market Your Brand in bedrijfsverzamelgebouw De Printfabriek. “Door het huren van deze kantoorruimte kunnen we snel schakelen en projecten goed doorzetten. Het is fijn om in een omgeving te werken waar ook veel andere ondernemers zijn. Het vrij gebruik van de meetingruimtes, de fijne keuken en een chillruimte, maakt dat we hier graag zijn. Ook kunnen we met gerust hart klanten uitnodigen of samenwerkingspartners vragen om gezellig een dagje bij ons te werken.”

Vrijheid en ruimte
“Ondernemerschap geeft je vrijheid en ruimte in een hele brede zin. Natuurlijk zijn het lange dagen en aan het woord stress wordt een hele nieuwe gradatie gehangen wanneer het om jouw eigen reputatie gaat, maar je doet het voor jezelf! En dat maakt dat alle moeite die je erin steekt, uiteindelijk naar je terugkomt en nieuwe deuren voor je opent.”

Meer weten over Market Your Brand? Check marketyourbrand.nl >>