Duurzame inzetbaarheid met passie

  • Alt
Huurder:
Locatie:

In de wereld van ondernemerschap is het niet alleen de uitdaging om een bedrijf op te bouwen, maar ook om jezelf trouw te blijven te midden van alle adviezen en verwachtingen. Agnes Tuin, de kracht achter Werken aan Werk, heeft deze balans gevonden en deelt graag haar reis als ondernemer, gevuld met uitdagingen, successen en een diepe passie voor haar vak.

Als je Agnes vraagt wie ze is en wat ze doet, straalt haar enthousiasme door. ‘Ik ben Agnes Tuin en mijn onderneming is Werken aan Werk,’ vertelt ze. Haar bedrijf, gestart in februari 2018, richt zich op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dit omvat projectmatig werk binnen organisaties en individuele trajecten gericht op loopbaanontwikkeling, stressmanagement en het voorkomen van burn-out en overgangsklachten op de werkvloer.

Lessen en successen
De weg naar succes was niet zonder obstakels. Agnes heeft geleerd dat ondernemen een voortdurende reis is van aanpassing en vertrouwen op je eigen intuïtie. ‘Het grootste succes is om trouw te blijven aan jezelf en in je eigen kracht te geloven.’ Ze benadrukt dat hoewel advies en ondersteuning van anderen waardevol zijn, het behouden van je eigen identiteit cruciaal is voor succes in ondernemerschap.

Focus
Maar waarom Werken aan Werk? Voor Agnes draait het om het voorkomen van verzuim en het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ze nodigt ondernemers uit voor een kop koffie wanneer ze aandacht willen besteden aan deze aspecten, wat niet alleen goed is voor werknemers, maar ook voor het behalen van organisatiedoelen.

Werkomgeving
En wat betreft haar eigen werkomgeving, Agnes koos bewust voor een locatie met een moderne uitstraling en een goede bereikbaarheid aan de ring van Groningen: De Ommelanden. Haar werkkamer ademt professionaliteit en is compact, gezellig ingericht, met alle faciliteiten die ze nodig heeft om haar werk uit te voeren.

Ontmoeten
Als afsluiting van haar verhaal benadrukt Agnes de vrijheid en voldoening die ze ervaart als ondernemer, in staat om opdrachten aan te nemen die zowel professioneel als persoonlijk bij haar passen. Ze moedigt andere ondernemers aan om contact met haar op te nemen voor een kennismakingsgesprek, want voor Agnes draait ondernemen ook om het ontmoeten van gelijkgestemden en het delen van ervaringen.

Meer weten over Werken aan werk? Check Werkenaanwerk.com >>