Heldere aandacht voor jouw kracht

  • Alt

Lian Groenveld, eigenaar van Lian Groenveld - Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling, neemt ons graag mee in haar ondernemersreis. Ze begon haar ondernemersavontuur twee jaar geleden, naast haar vaste baan. Ruim een jaar geleden maakte ze de sprong naar volledig zelfstandig ondernemerschap. Haar onderneming richt zich voornamelijk op professionals in de zorg en onderwijs, waarbij ze zich specialiseert in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Lian put hierbij uit de positieve psychologie en voegt een creatieve touch toe aan haar aanpak.

Tijdens haar start als ondernemer heeft Lian geleerd dat de afwisseling en vrijheid van het ondernemerschap haar bijzonder goed bevallen. De enige sociale component die ze soms miste, vond ze in een gedeelde werkplek waar ze andere zzp'ers ontmoet.

Verrijking
‘Het afgelopen jaar was voor mij een jaar van groei en succes. Ik ondervond natuurlijk ook uitdagingen, zoals de laatste loodjes voor de livegang van mijn website. Al met al kijk ik  tevreden terug op mijn eerste jaar als zelfstandig ondernemer. Nieuwe contacten en diverse ervaringen hebben mijn ondernemersreis verrijkt.

Koffie en brainstormen
Naast haar passie voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, heeft Lian een liefde voor brainstormsessies. ‘Ik deel graag mijn expertise en creatieve werkvormen met anderen, het liefst samen met een goede kop koffie.’

Ideale balans
Voor wat betreft mijn keuze voor een kantoorruimte, heb ik een strategische beslissing genomen. De Puddingfabriek is goed bereikbaar vanuit mijn woonplaats Paterswolde. Het bedrijfsverzamelgebouw biedt voor mij de ideale balans tussen werk en sociale interactie. De combinatie van een eigen bureau en gezamenlijke lunches spreekt mij ook bijzonder aan.

Meer weten over Lian Groenveld? Check liangroenveld.nl >>