Versterken van merkidentiteit

  • Alt

Jacelien begon in 2018 met de oprichting van haar eerste bedrijf in interieurgeuren, Heavenly Scents. ‘Ik begon Heavenly Scents vanuit het niets, alles deed ik zelf,’ vertelt Jacelien. Hierdoor realiseerde ze zich dat vooral het marketingaspect van het bedrijf haar zo fascineerde.

Na enkele jaren ondernemen besloot Jacelien zich volledig te richten op marketing en verkocht haar interieurgeurenbedrijf. Ze ging terug naar de schoolbanken en richtte haar eigen marketingbedrijf op. Deze omscholing wierp al snel zijn vruchten af en leidde haar naar een bijzondere samenwerking met Edwin en Gert-Jan van Kordaat Ondernemen. Deze samenwerking resulteerde uiteindelijk in haar partnerschap bij Kordaat Media.

Groeien met Kordaat Media
Bij Kordaat Media draait alles om het versterken van de merkidentiteit van bedrijven en het optimaliseren van hun online aanwezigheid. ‘We bieden uitgebreide marketing- en mediadiensten aan. Dit gaat van het ontwikkelen van maatwerk websites en het beheren van sociale media tot het adverteren op Google en social media, en het verbeteren van de vindbaarheid van websites,’ legt Jacelien uit. Dit brede dienstenpakket helpt ondernemers om hun doelgroep effectief te bereiken en te groeien.

Ondernemerschap
Tijdens haar ondernemersreis heeft Jacelien waardevolle lessen geleerd. ‘Eén van de belangrijkste lessen is het belang van veerkracht en doorzettingsvermogen,’ zegt ze. Obstakels waren er genoeg, van logistieke problemen tot marketinguitdagingen, maar ze leerde dat elke tegenslag een kans was om te leren en te groeien.

Daarnaast benadrukt Jacelien het belang van een sterk netwerk. ‘Samenwerken en openstaan voor advies hebben mijn kennis en vaardigheden uitgebreid,’ deelt ze. Dit netwerk was cruciaal toen ze haar focus verlegde naar marketing en partner werd bij Kordaat Media.

Jacelien's ondernemersavontuur is een verhaal van passie, doorzettingsvermogen en succes. ‘Ondernemerschap is een avontuur vol onverwachte wendingen en juist die onvoorspelbaarheid maakt het zo bijzonder,’ zegt ze. Haar advies aan andere ondernemers? ‘Blijf dromen, blijf proberen, en geef nooit op. Elk obstakel is een kans om te groeien en te bloeien.’

Uitdagingen en successen
Jacelien heeft zowel uitdagingen als successen gekend. Een van de grootste uitdagingen was het balanceren van werk en privéleven. ‘Het was een leerproces om te beseffen dat rust en ontspanning net zo belangrijk zijn om effectief te kunnen blijven werken,’ vertelt ze. Ook het overwinnen van onzekerheden en twijfels was een obstakel, maar met de steun van collega-ondernemers, vrienden en familie leerde ze deze uitdagingen te omarmen.

Aan de andere kant zijn er ook veel mooie successen geweest. De verkoop van Heavenly Scents voelde als een bekroning op haar harde werk en toewijding. Een ander hoogtepunt is de groei van Kordaat Media. ‘Het is fantastisch om te zien hoe ons harde werk zijn vruchten afwerpt en ons klantenbestand gestaag groeit,’ zegt Jacelien enthousiast.

Koffie met Jacelien
Ondernemers die worstelen met hun marketingactiviteiten zijn bij Jacelien aan het juiste adres. ‘Ik help graag om alles op een rijtje te zetten en een helder stappenplan te maken,’ legt ze uit. Het mooiste moment in haar werk is wanneer ondernemers weer helderheid en richting krijgen. ‘Dus als je door de bomen het bos niet meer ziet, nodig ik je graag uit voor een kop koffie om samen de weg weer helder te krijgen,’ nodigt Jacelien uit.

De perfecte werkplek
Jacelien koos bewust voor een kantoorruimte aan de Nieuwe Boteringestraat 28 in Groningen. ‘Het biedt de perfecte mix van werk en gezelligheid, dicht bij het bruisende centrum,’ vertelt ze. De lichte en ruime kantoorruimte met een praktische indeling en een inspirerende werkomgeving dragen bij aan haar productiviteit en plezier in het werk.

Meer weten over Kordaat Media? Check www.kordaatondernemen.nl >>