Unieke locatie: Peizerweg 97
Onderneem jij straks vanuit de voormalige machinefabriek?

Graag, houd me op de hoogte

Van machinefabriek tot unieke bedrijfsruimte

Groningen, Peizerweg 97. Beschikbaar: 10 tot 10.000 vierkante meter. Ruimte om te ondernemen. Daarom zijn we op zoek naar ondernemers, bedrijven, instellingen en andere ruimtezoekers, die interesse hebben in bedrijfsruimte aan de Peizerweg.

Op deze pagina delen we alvast een paar ideeën. Ga je voor een industrieel kantoor? Creëren we hét Noordelijk e-commerce center? Maken we plek voor coaching en onderwijs? Of realiseren we een maakplek XXL? Misschien wil jij jouw ruimte wel anders gebruiken.

Heb je interesse om deel uit te maken van dit unieke project? Vul het contactformulier in en vertel wat je zoekt. Dan houden wij je op de hoogte en kijken we hoe we jou wensen mogelijk kunnen maken!

Leuk! Houd mij op de hoogte
check klein
Historische maakplek
check klein
200+ parkeerplaatsen
check klein
Dicht bij hartje centrum
check klein
Eigen invulling, geen standaard
check klein
Flexibele indeling, snel opschalen
check klein
10 tot 10.000 m²
Wat is er allemaal mogelijk?

We delen alvast een paar ideeën.

Industriële kantoren

Industriële kantoren

Vergeet het systeemplafond, ga voor een unieke bedrijfsruimte. Voor je klanten en je team. Inspireer elkaar en jezelf.

E-commerce

E-commerce

Wordt dit hét nieuwe e-commerce center van Noord-Nederland!? Webshops die gebruik maken van speciale voorzieningen, elkaars expertise en de mogelijkheid om snel door te groeien.

Leren

Leren en werken

Is dit de nieuwe locatie voor leren en werken? Voor 1-op-1 coaching of collegezalen vol studenten. Profiteer van de bedrijven en bedrijvigheid in en om het pand.

Maken XXL

Maken XXL

Wordt dit de nieuwe maakplek XXL? Bedenk samen, werk samen, maak samen en geef invulling aan de maakindustrie.

Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt

Heb je nog vragen?

We hebben een aantal vragen en antwoorden op een rij gezet. Heb je een andere vraag, vermeld die in het contactformulier.

 • Wat wordt de precieze invulling?
  Dat weten wij ook nog niet. Wat we wel weten, is dat we heel veel ruimte en ideeën hebben. Heb je daar interesse in? Geef dat dan zo snel mogelijk door via het contactformulier. Dan houden wij je op de hoogte.
 • Wat is de huurprijs?
  Die is nog onbekend. We willen eerst graag inventariseren wat we aan de Peizerweg gaan realiseren, vervolgens wordt er in overleg met de geïnteresseerden een prijs bepaald. Heb je een bepaald aantal te huren meters in gedachte? Geef dat dan door via het contactformulier. Dan houden wij je op de hoogte.
 • Vanaf wanneer kan ik huren?
  Dit najaar starten we met de eerste bouwwerkzaamheden, daarna wordt de Peizerweg 97 in gebruik genomen. Heb je een bepaalde voorkeur qua startdatum? Geef dat dan door via het contactformulier. Dan houden wij je op de hoogte.
 • Wat gebeurt er met mijn aanmelding?
  We vragen iedereen die geïnteresseerd is, zich aan te melden via het contactformulier. Op basis van de aanmeldingen wordt de precieze invulling bepaald.