Verhuren via Kantoor-Groningen

Met 30 locaties in Groningen zijn wij een grote speler in de Groningse kantorenmarkt. Ons eigen verhuurconcept is super aantrekkelijk voor ondernemers én pandeigenaren. Onze kracht is dat we panden, verdiepingen en grotere ruimtes opdelen in kleine(re) ruimtes. Van gehele bedrijfsverzamelpanden en de eenmalige verhuur van een zelfstandige kantoorunit tot het verhuren van opslagruimtes: wij zorgen ervoor dat de ruimte zo snel mogelijk weer een nieuwe huurder krijgt! Daarnaast werken we met all-in huurprijzen en flexibele huurcontracten, waardoor het huren van een kantoor zo aantrekkelijk mogelijk wordt gemaakt voor ondernemers.

En met onze ervaring kunnen wij je heel goed adviseren op het gebied van de verhuur van jouw kantoorruimtes. Want welke huurprijs moet je vragen? Hoe moet je de kantoorruimtes presenteren? Welk concept past goed bij het pand? Wij denken graag met je mee in dit gehele proces zodat we jouw pand weer op volledige bezetting krijgen!

Verhuurbemiddeling

Voor verhuurders verzorgen wij het gehele traject; van het eerste contact en het plannen van bezichtigingen tot het opstellen van huurovereenkomsten. 

check kleinEigen locatiepagina op onze website (top notering in Google)
check kleinProfessionele marketing via onze website en social media kanalen
check kleinProfessionele foto's en een video van de locatie
check kleinSchrijven van wervende en pakkende teksten
check kleinPlannen en uitvoeren van alle bezichtigingen
check kleinHet opstellen van contracten en ondertekeningsproces uitvoeren

Niet alleen hebben we een groot bereik door middel van onze website, social media kanalen en de nieuwsbrief, maar ook door ons netwerk. Dit zorgt ervoor dat we vaak een lijst met potentiële kandidaten hebben klaarstaan.

Naast de verhuur kunnen we je ook ontzorgen in het beheer van de panden. B-HEER kan hier voor zorgen. Wanneer je een pand of kantoor beschikbaar hebt in Drenthe of Friesland, dan kun je ook bij ons terecht. Dit kan bij Kantoor-Drenthe en Kantoor-Friesland. 

Neem contact met ons op voor een kop koffie en het bespreken van de mogelijkheden en/of voor vrijblijvend verhuuradvies.